Trajecten en workshops

Familieopstellingen dag

Binnenkort meer hier over.  (Momenteel werk ik vooral 1:1 vanuit mijn praktijk).

Hoe ziet een (familie) opstellingen dag eruit?

Met een aantal deelnemers vorm je een groep waarbij een ieder een vraag in brengt voor zich persoonlijk. Daarnaast helpen jullie elkaar om representant te zijn tijdens de opstellingen.

Je brengt dus iets in vanuit jouw persoonlijke vraag of issue. Dat kan echt van alles zijn. 

Velen weten al hoe effectief deze methode is door het te hebben mogen ervaren in de praktijk. Deze sessies zijn transformerend. Er wordt op een diep niveau helder gemaakt waar jouw pijn/ gedoe/ issue vandaan komt en blokkades kunnen vrij gegeven worden. Hoe mooi die prive opstellingen ook zijn (we werken dan met matjes op de grond), een familie opstelling ervaren met een groep gelijkgestemden is vaak nog krachtiger. Een workshop familie opstellingen is een bijzondere workshop waarin je op een fijne manier met de groep verbinding maakt. Je ziet in de loop van de dag de mensen meer en meer ontspannen, verzachten en lichter worden. We eten gezamenlijk een lunch die geheel wordt verzorgd.

Laat ik wat meer vertellen over familie opstellingen.

Wat is een familie opstelling en waarom zou je dat voor jezelf willen of kunnen inzetten?

Zoals ik al zei is het een ontzettend effectieve methode waarmee dat wat er onbewust bij jou speelt bewust wordt gemaakt met behulp van andere mensen. Veel van onze problemen die ons lijden veroorzaakt zijn te herleiden naar verstrikkingen binnen ons familie systeem. Door middel van een opstelling worden verborgen familie dynamieken onthuld, begrepen en hersteld. Het is een therapeutisch proces waarin je inzichten krijgt en blokkades in jezelf los kan laten. Opstellingen helpen ons mensen te ont-dekken hoe we verstrikt kunnen zijn geraakt met het lijden van familieleden of voorouders. Deze verbindingen zijn een (onbewuste) bron van emotionele problemen, trauma, ziekte en issues binnen relaties en/of werk gerelateerde problemen.

In een opstellingen dag kun jij je eigen vraag inbrengen. Daarbij helpen de andere deelnemers jou door vrijwillig in de energie te gaan staan voor familieleden, voorouders, gebeurtenissen of zelfs ziektes of symptomen van jou. We noemen dit in de energie gaan staan “resoneren”, je resoneert mee in het “wetende veld”. Klinkt vaag, is het niet. De resonanten (representanten) kunnen informatie geven over wat er is gebeurd door te ervaren wat er in hun eigen lichaam en energie veld wordt waargenomen en zij communiceren dit met de begeleider, de opsteller. Zonder enige voorkennis. Iedereen kan dit. 

We maken het onbewuste bewust. Alles in het systeem wil gezien worden en veel wordt “vanzelf” zichtbaar. Jouw issue wordt zichtbaar gemaakt, er worden zinnen uitgesproken waardoor er verzoening komt met conflicten of verlies ervaringen uit het verleden. Daardoor kun jij op de juiste plek gaan staan in je systeem en hierdoor kan er geheeld worden en vaak met meer compassie gekeken worden naar de dynamieken en b.v. het handelen van jouw (voor)ouders. Ook ga je meer begrip voor jezelf en jouw patronen krijgen. Het is gemakkelijker om je los te maken van lasten die niet van jou zijn of voor jou bedoeld waren. Hoe fijn is dat!

Door alle inzichten verkregen in de opstelling kun je andere keuzes maken en word jouw leven lichter, voel je je meer op je gemak en kan jouw energie beter gaan stromen. Met als gevolg een gezondere verbinding met jezelf en de mensen in jouw leven. Ik denk dat het al zeker tien jaar geleden is dat ik zelf voor het eerst een familie opstelling heb bijgewoond. Fascinerend vond ik het en het smaakte naar meer! Ik mocht mijn ongeboren tweeling deel erkennen en dat was heel bijzonder. Dat heeft mij een enorme rust gebracht. Daar kwam dus mijn onrust vandaan werd mij direct duidelijk! En ik heb nog veel meer dingen mogen verhelderen.

Ook vond ik het geweldig om in de energie van een ander zijn of haar familie lid te mogen staan. Dat resoneerde altijd met wat er bij mij in de diepte ook gezien mocht worden. (Dat is ook een hele fijne bijkomstigheid, als resonant sta je nooit voor niets op de plek waar je voor een ander gevraagd wordt). Dit geeft ook zeker inzichten vanuit het voelen. Iets wat we met het hoofd vaak niet begrijpen. In die tijd werd ik vaak gevraagd om als representant te staan. Al die middagen hebben veel met me gedaan. Het bleef ook altijd trekken om er meer over te weten. Er kwam een opleiding op mijn pad waarin ik alles mocht leren over familie opstellingen en systemisch werk. Inmiddels ben ik in de afgelopen jaren afgedaald van een wandelend hoofd naar vertrouwen op mijn intuïtie en onderbuik. Van enorme doener naar gewoon zijn. Meer in zachtheid naar mezelf enecht het aller belangrijkste:  het heilige moeten is er af. Dat en al mijn kennis van jaren werken met mensen neem ik mee in dit waardevolle werk.

En dan is het zover om nu zelf opstellingen te mogen geven. 

Binnenkort is het zover. Ik organiseer een verbindende dag waarin ik jullie ga ondersteunen om te delen en te helen.

Voel jij je na het lezen van deze informatie aangetrokken? Zou jij inzichten willen in iets wat niet lekker stroomt? Of ben je gewoon nieuwsgierig en zou je graag een opstelling willen ervaren? Wees welkom! Laat het me weten.

Voor de prijs van één enkele sessie in de praktijk (€ 150,- incl. BTW) kun je nu live met mensen een eigen opstelling ervaren! En een hele dag je onderdompelen in de menselijke processen die we echt allemaal herkennen 🙌.

Zoals ik al schreef 1:1 werken in de praktijk werkt ook heel verhelderend. Toch is met een live opstelling vaak in de onderstroom op een andere manier heel veel meer te ont-dekken en door-voelen! Dit werkt enorm krachtig.

Ont-dek dat wat jou be-dekt! Je bent enorm welkom. Ik zeg doen!

Bij voldoende aanmeldingen (minimaal 4) stemmen we een datum af. Dus meld je vast vrijblijvend aan.

Geef je op via info@pauwerfull.nl 
Dan hou ik je op de hoogte.

Nog twijfels? Laat het me weten, ik kijk graag met jou mee!  

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Dit formulier vraagt jou om je e-mailadres en naam zodat ik met je kan communiceren.