Hypnose

Psychosociale - hypno therapie​

    Beter de eigen grenzen aanvoelen

    Meer innerlijke rust

    Naar je eigen behoeften luisteren

    Meer kracht en meer energie

Wat is hypnose?

In hypnose ben je alert en bewust over alles rondom jou. Je kan gewoon alles horen.  
Je weet steeds waar je bent en wat er gebeurt (ik neem je mee op een reis en jij neemt me mee in dat wat je ziet, hoort, voelt of ervaart en dat kun je gewoon met mij communiceren).

Je gaat in een heerlijke diepe ontspannen toestand (dat wordt als heel relaxed ervaren) en je onderbewustzijn is beter in staat om creatief te reageren op suggesties en beelden. Deze meditatieve staat maakt dat je kritische mind vertstilt. Hierdoor ga je dus uit je hoofd en leer je te communiceren met je onderbewuste, dmv gevoelens, emoties en beelden.

Een cliënt omschreef dit zo mooi in haar eigen woorden:

“Wat ik ergens al wist en zo mooi was te ervaren: Doordat je met het onderbewuste bezig bent en even uit het rationele bent (anders blijft je hoofd aan staan, blijf je redeneren, commentaar leveren), kun je door middel van hypnose dingen voor je zien en doorvoelen. Op een hele andere manier dan ik gewend was. Ik kon daardoor zo goed bij mijn gevoel. Ook kon ik daardoor los laten wat mij niet meer diende en voel ik me nu zoveel vrijer in mezelf. Dat gun ik iedereen!”. 

Je kent vast wel het dagdromen. Of als je in de auto rijdt en je ineens al bij een bepaalde plek bent en denkt huh? Ben ik hier al? Ook dat is een vorm van hypnose. Hypnose is een natuurlijke toestand van diepe trance. Misschien ken je het ook wel van mediteren.

Tijdens een trance is het heel eenvoudig voor je geest om zich uitsluitend te focussen op je innerlijke gedachten en je emoties. Jouw onderbewustzijn staat op dat moment open voor nieuwe suggesties en ideeën. Daardoor kunnen we op deze manier heel makkelijk therapie technieken inzetten die dan verbluffend goed werken.

In ons onderbewuste liggen al onze ervaringen opgeslagen. Zoals diepgewortelde patronen en gewoonten. Deze bepalen voor 90% je gedrag, je diepere overtuigingen en je handelen. De oorzaak van vele patronen, verslavingen, angsten, depressies enz. is daarom te vinden in het onderbewustzijn. Zo vinden we relatief snel de kern van een probleem.  

Waarom hypnose?

Mijn sessies zijn bedoeld voor mensen die met een gezonde motivatie komen om aan zichzelf te werken. Iemand die niet echt wil kan ik en wil ik niet helpen.

De mensen bij mijn in de praktijk hebben vaak al een bepaald pad van persoonlijke ontwikkeling gelopen. Er is al veel zelfkennis en toch blijven er onbewust dingen aan ze knagen of voelen ze zich nog niet zoals ze zich graag zouden willen voelen.

Wil je korte metten maken met je onbewuste patronen. Waardoor je steeds weer tegen je eigen handelen aan loopt? Zou je graag jezelf willen ontmoeten,  in plaats van steeds weer tegen jezelf aan lopen?

Door mijn holistische werkwijze en manier van vragen stellen hoor ik van mijn cliënten vaak terug dat de sessies op een hele andere wijze gaan dan wat ze verwacht hadden of gewend zijn.

Weet dat wanneer je ervoor kiest om bij mij een hypnose te ondergaan dat je kiest voor een traject van drie sessie en voor een heel goed doel! Dit is een investering in jezelf waardoor je jouw leven gaat optimaliseren. Ik bied alleen een combinatie van 3 hypnose sessies aan. Dit is namelijk het meest effectief en ik wil nou eenmaal graag kwaliteit leveren. Daarmee komen mijn behandelingen het beste tot hun recht.

Het eerste gesprek is een intakegesprek van minimaal 2 uur. Daarin maak je al kennis met hypnose zodat je de volgende keer nog makkelijker in de overgave gaat. Na ongeveer twee weken is de vervolg afspraak. Daarin komen we terug op het intake gesprek en halen we nog extra informatie die we vervolgens mee nemen op jouw grotere hypnose reis. Wees gewaarschuwd het is echt bijzonder wat je kunt ervaren. De derde sessie is na een aantal weken erna in overleg om alles wat veranderd is extra te bekrachtigen of eventueel dingen die nog aangepakt mogen worden daarin mee te nemen. 

Hypnotherapie is helemaal erkend als evidence based therapie en wordt ook door de reguliere zorg steeds meer omarmt en ingezet (zorgwijzer.nl). Het is een korte vorm van therapie. Snel, effectief en geen lange wachtlijsten. Zie de recensies van de mensen die je voor zijn gegaan. 

 

Voor de onderstaande issues ben je bij mij op de juiste plek

 

  Burn-out klachten/ over je grenzen gaan
  Moeite met je leven oppakken na scheiding
  Herstellen van narcistisch misbruik
  Sociale angst
  Energieloos of juist altijd aan staan en slecht ontspannen

  Emotioneel vastlopen
  Familie en of relatieproblemen
  Herbeleven traumatische ervaringen
  Innerlijke onrust/ gejaagdheid/ conflict/zelfsabotage
  Negatief denken of piekeren

Pauwerfull

Even voorstellen

Ik ben Anita Elsing. Geboren en getogen Amsterdamse. Al meer dan 20 jaar wonende op de Veluwe met haar mooie natuur.

Als therapeut werk ik  aan vraagstukken waar mijn cliënten tegen aan lopen in hun leven. Door mijn brede (holistische) opleiding heb ik een mooie toolbox om in te kunnen zetten. Denk hierbij aan regressie technieken, (familie) systemisch werk, innerlijk kind werk, communicatie modellen zoals NLP en TA (transactionele analyse), ontwikkelingspsychologie en dit alles gecombineerd met de kracht van hypnose.

Mijn expertise ligt vooral in het helder krijgen van onderliggende patronen, zodat we gericht met de wortel van het probleem kunnen werken. Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik de verbinding die je maakt in de sessie. Mijn cliënt moet zich veilig voelen, gezien voelen en is zelf de expert van zijn of haar leven. Ik mag mee kijken en als een navigator samen op zoek naar de beste manier om het anders te kunnen doen voor mijn cliënt. Bewustwording en van daaruit andere keuzes laten maken. Keuzes die passen bij jou als cliënt.

Wat zeggen mijn klanten?

Pauwerfull
Midden engweg 27
3882TS Putten

E:
info@pauwerfull.nl
T:
06 – 23 15 40 89

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Dit formulier vraagt jou om je e-mailadres en naam zodat ik met je kan communiceren.