Hypnotherapie Harderwijk

Psychosociale - hypnotherapie

    Beter de eigen grenzen aanvoelen

    Meer innerlijke rust

    Naar je eigen behoeften luisteren

    Meer kracht en meer energie

Waarom kiezen voor hypnotherapie?

Ben jij op zoek naar hypnotherapie in Harderwijk of in de omgeving? Bij Pauwerfull kun je terecht voor al jouw problemen, van een langdurige burn-out tot innerlijke onrust. Maar hoe werkt hypnotherapie precies? Onder hypnose ben je aandacht bewust van wat er om je heen gebeurt. Je kan alles horen, je weet steeds waar je bent en wat er gebeurt. Ik neem je mee op een ontspannen reis en jij neemt me mee in wat je ziet, hoort, voelt of ervaart. Jouw beleving kun je gewoon met mij communiceren. Je gaat in een diepe relaxte toestand en je onderbewustzijn is beter in staat om creatief te reageren op suggesties en beelden. Deze meditatieve staat maakt dat je kritische geest verstilt. Hierdoor ga je uit je hoofd en leer je te communiceren met je onderbewuste. Dit doe je met gevoelens, emoties en beelden.

Een cliënt omschreef dit zo mooi in haar eigen woorden:

“Wat ik ergens al wist en zo mooi was te ervaren: Doordat je met het onderbewuste bezig bent en even uit het rationele bent (anders blijft je hoofd aan staan, blijf je redeneren, commentaar leveren), kun je door middel van hypnose dingen voor je zien en doorvoelen. Op een hele andere manier dan ik gewend was. Ik kon daardoor zo goed bij mijn gevoel. Ook kon ik daardoor los laten wat mij niet meer diende en voel ik me nu zoveel vrijer in mezelf. Dat gun ik iedereen!”. 

Je kent vast wel het dagdromen. Of als je in de auto rijdt en je ineens al bij de plek van bestemming bent en denkt huh? Ben ik hier al? Ook dat is een vorm van hypnose. Hypnose is een natuurlijke toestand van diepe trance. Tijdens een trance is het heel eenvoudig voor je geest om zich uitsluitend te focussen op je innerlijke gedachten en emoties. Jouw onderbewustzijn staat op dat moment open voor nieuwe suggesties en ideeën. Op deze manier kunnen we heel makkelijk therapie-technieken inzetten die dan heel goed werken. In ons onderbewuste zitten al onze ervaringen opgeslagen, zoals diepgewortelde patronen en gewoonten. Deze bepalen voor 90% je gedrag, je diepere overtuigingen en je handelingen. De oorzaak van vele patronen, verslavingen, angsten, depressies enz. is daarom te vinden in het onderbewustzijn. Door middel van hypnotherapie vinden we relatief snel de kern van het probleem. 

Spreekt dit jou aan? En was je druk op zoek naar hypnotherapie in de buurt van Harderwijk? Neem direct contact en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Mijn moderne praktijk is gelegen in Putten, slechts 20 minuten rijden vanaf Harderwijk. 

Hypnotherapie in de buurt van Harderwijk

De sessies zijn bedoeld voor mensen die met een gezonde motivatie komen om aan zichzelf te werken. Er is al veel zelfkennis en toch blijven er onbewust dingen aan ze knagen of voelen ze zich nog niet zoals ze zich graag zouden willen voelen. Wil je korte metten maken met je onbewuste patronen? En zou je graag jezelf willen ontmoeten, in plaats van steeds weer tegen jezelf aan te lopen? Hypnosetherapie is een langdurig traject waar je veel profijt van hebt. De therapie starten we met 3 sessies. Dit is een investering in jezelf, waardoor je jouw leven gaat optimaliseren. Ik bied alleen een combinatie van 3 hypnose sessies aan. Dit is het meest effectief en ik wil nou eenmaal graag kwaliteit leveren. Daarmee komen mijn behandelingen het beste tot hun recht.

Het eerste gesprek is een intakegesprek van minimaal 2 uur. Daarin maak je kennis met hypnose, zodat je de volgende keer nog makkelijker in de overgave gaat. Na ongeveer twee weken is de vervolgafspraak. Daarin komen we terug op het intakegesprek en halen we nog extra informatie, die we vervolgens mee nemen op jouw grotere hypnosereis. Wees gewaarschuwd, het is echt bijzonder wat je kunt ervaren. Hypnotherapie is helemaal erkend als evidence based therapie en wordt ook door de reguliere zorg steeds meer omarmd en ingezet (zorgwijzer.nl). Het is een korte vorm van therapie. Snel, effectief en geen lange wachtlijsten.

Voor de onderstaande issues ben je bij mij op de juiste plek

  Burn-out klachten/ over je grenzen gaan
  Moeite met je leven oppakken na scheiding
  Herstellen van narcistisch misbruik
  Sociale angst
  Energieloos of juist altijd aan staan en slecht ontspannen

  Emotioneel vastlopen
  Familie en of relatieproblemen
  Herbeleven traumatische ervaringen
  Innerlijke onrust/ gejaagdheid/ conflict/zelfsabotage
  Negatief denken of piekeren

Even voorstellen

Ik ben Anita Elsing. Geboren en getogen Amsterdamse. Al meer dan 20 jaar wonende op de Veluwe met haar mooie natuur.

Als therapeut werk ik  aan vraagstukken waar mijn cliënten tegen aan lopen in hun leven. Door mijn brede (holistische) opleiding heb ik een mooie toolbox om in te kunnen zetten. Denk hierbij aan regressie technieken, (familie) systemisch werk, innerlijk kind werk, communicatie modellen zoals NLP en TA (transactionele analyse), ontwikkelingspsychologie en dit alles gecombineerd met de kracht van hypnose.

Mijn expertise ligt vooral in het helder krijgen van onderliggende patronen, zodat we gericht met de wortel van het probleem kunnen werken. Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik de verbinding die je maakt in de sessie. Mijn cliënt moet zich veilig voelen, gezien voelen en is zelf de expert van zijn of haar leven. Ik mag mee kijken en als een navigator samen op zoek naar de beste manier om het anders te kunnen doen voor mijn cliënt. Bewustwording en van daaruit andere keuzes laten maken. Keuzes die passen bij jou als cliënt.

De mooiste uitdaging in het leven is uitzoeken wie je bent. De uitdaging die daarna komt is dan blij te kunnen zijn met wat je hebt gevonden

Wat zeggen mijn klanten?

Mark Ringnalda
Mark Ringnalda 2017
Lees verder
En dan lig je zelf op de bank en ga je onder hypnose. Ik geniet hier altijd enorm van. Omdat je hier altijd prachtige inzichten krijgt. De emoties kunnen alle kanten opgaan en word je bewust van de wijze hoe je in het leven staat. Afgelopen retraite weekend van mijn opleiding energetische hypnose mocht ik dit weer eens ervaren. Een prachtig script en een liefdevolle therapeute die met veel zorg mij hier doorheen loodste. Van een lichte hypnose met de juiste verdiepers naar een diepe hypnose waar ik ook nu weer een inzicht kreeg hoe ik nog beter met mijn eigen energie kan omgaan tijdens huisreinigingen. Dank je Anita Elsing voor de mooie sessie! Mark Ringnalda
Anoniem
Anoniem2019
Lees verder
Vooraf aan de hypnose zat ik vast in denkprocessen. Doe ik het wel goed? Doe ik het wel goed voor anderen? Altijd maar denken wat denken wat vinden anderen van mij? Ik kon dat maar niet loslaten was me wel duidelijk, maar na de sessie kon ik dat wel. Omdat ik 1 x zo diep in mezelf gekeken heb en mijn eigen behoeften toen helder had ben ik mezelf meer waard gaan vinden. Tijdens de hypnose heb ik mijn blijkbaar overtuiging “ik ben het niet waard” omgebogen. Die hypnose was zo iets speciaals ik ben dankbaar dat ik dit ervaren heb en daardoor gedrag van mij echt heb kunnen veranderen. Nu voel ik dat ik het waard ben iets voor mezelf te doen. Ik zorg zoveel beter voor mezelf omdat het inmiddels zo goed voelt. De paniekmomenten van het niet meer weten zijn verdwenen. Wat nog het aller bijzonderste was: mijn angst die ik had bij het dagelijks autorijden was weg. Na de sessie moest ik een eind rijden en ik voelde geen angst of enige vorm van onrust. En dat is weg gebleven! Ik ervaar zoveel meer vreugde. Ik weet weer wie ik ben, ik voel zoveel meer balans. Wanneer er onrust opkomt heb ik nu heel snel weer grip op mezelf. Mijn oude gevoelens en overtuigingen gaan al snel op de achtergrond. Ik heb daardoor weer grip op mijn leven en op die negatieve gedachten. Zelfs mijn relatie is verbeterd omdat ik meer durf uit te spreken en niet meer bang ben voor afwijzing.
Anoniem
Anoniem2019
Lees verder
Lieve Anita, Wat heb ik veel mogen loslaten! Ik voel me zo veilig en vertrouwd bij jou! Jij kunt zo goed luisteren en de dingen eruit halen wat geheeld mag worden. Ik kon mijn vrouwelijkheid niet omarmen, het gevoel vast te zitten en ik had vaak pijn/ kramp in mijn buik. Tijdens de sessie heb ik echt heel veel oude bagger los mogen laten. Dit is gelukt doordat jij aanvoelt waar het zit en daarin super fijn kunt begeleiden en ondersteunen en dat te doen wat nodig is. Je bent zo liefdevol met volle aandacht en serieus tijdens de sessie terwijl ik je daarbuiten ook ken als die vrouw met zoveel humor, een superfijne combi. Ik ben je zo dankbaar mooi mens. Het is zo bijzonder om helder te krijgen wat de oorzaak was en het los te mogen en kunnen laten, zodat ik weer verder kan. Ik voel veel meer rust en ruimte in mijn baarmoeder en in mijn “zijn”. Jij weet waarom! De bewijsdrang is verdwenen, ik voel me zen!
Anoniem
Anoniem2019
Lees verder
Lieve Anita, Je schept rust en vertrouwen en dat gaf mij een veilig gevoel. Ik kon me daardoor overgeven aan de hypnose. Jij straalt zoveel vertrouwen uit. Dank je wel voor het diep ziel duiken wat ik samen met jou mocht doen. Ik voel me zoveel completer nu.
Anoniem
Anoniem2019
Lees verder
Nog nooit had ik een hypnose ervaren. Ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Vooraf had ik weinig verwachting ik ging er vrij blanco in. De issues die ik had werden benoemd. Met een bepaalde intentie stapte ik de hypnose in. Wat heb ik daar mooie dingen gezien en inzichten gekregen! De rugzak die je als mens in je leven opbouwt komt daar aan het licht. Je put uit beelden en gedachten die je opgebouwd hebt en van waaruit je zelf refereert als je communiceert. En die beelden en gedachten bieden je inzichten. Geen oplossing maar ze bieden ruimte voor genezen en opruiming. Normaal gesproken parkeer je je issues in je rugzak. De nawerking van de hypnose is voor mij het opruimen van mijn rugzak. Juist door alle inzichten is er geen ruimte meer om die dingen te bewaren anders blijf ik ertegen aan lopen. Ik handel nu veel meer vanuit het nu. Ik heb issues los moeten laten met b.v. mijn vader. Ik kreeg zo helder dat je de verantwoording die je voelt voor anderen niet op je kan nemen. Dat is van hen. Ik ben minder gaan dragen voor anderen. Ik hoef niet meer zo in de oplosstand, ik heb veel meer acceptatie op de situatie. Dit alles geef mij zoveel meer ruimte en levensvreugde ik kan veel beter genieten. Ik sta meer in het heden en niet meer met 1 voet in het verleden. Ik geniet door de ruimte die ik nu voor mezelf creëer ipv voor anderen veel meer van de kleine dingen. Waar ik echt heel dankbaar voor ben is dat mijn korte lontje veel rustiger is geworden. De frustratie die ik ergens altijd had heb ik zoveel beter in de hand. Ik laat de situatie niet meer mijn emoties bepalen. Daar heb ik nu beter grip op.
Previous
Next

Pauwerfull
Midden engweg 27
3882TS Putten

E:
info@pauwerfull.nl
T:
06 – 23 15 40 89

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Dit formulier vraagt jou om je e-mailadres en naam zodat ik met je kan communiceren.