Coaching

Zelfverzekerd aan het roer van jouw leven

    Beter de eigen grenzen aanvoelen

    Meer innerlijke rust

    Naar je eigen behoeften luisteren

    Meer kracht en meer energie

Gesprek sessies

Waar we bij de hypnose sessies werken met zowel het bewuste maar vooral ook met het onbewuste, werken we tijdens de coach sessies vooral met het bewuste. De hypno therapie is een korte vorm van therapie. Toch zijn er mensen die niet onder hypnose willen gaan en liever kiezen voor gesprekken.

Ervaar je belemmeringen in je leven die maar terug blijven komen? Kost dat jou veel energie? Knaagt dat diep van binnen?

Samen onderzoeken we welke (onbewuste) patronen hieraan ten grondslag liggen. Samen maken we ze helder. Pas dan kun jij andere keuzes maken. Keuzes die echt bij jou passen.

Na een aantal gesprek sessies heb jij inzichten in je gedrag. Weet je welke overtuigingen jou belemmeren. Leer je op een andere manier te communiceren met anderen. Door jouw basis te versterken met zelfkennis, zelfbegrip en compassie voor jezelf ga jij weer zelfverzekerd aan het roer staan van jouw leven.

Waarom coaching?

Mijn sessies zijn bedoeld voor mensen die met een gezonde motivatie komen om aan zichzelf te werken. Iemand die niet echt wil kan ik en wil ik niet helpen.

De mensen bij mijn in de praktijk hebben vaak al een bepaald pad van persoonlijke ontwikkeling gelopen. Er is al veel zelfkennis en toch blijven er onbewust dingen aan ze knagen of voelen ze zich nog niet zoals ze zich graag zouden willen voelen.

Wil je korte metten maken met je onbewuste patronen. Waardoor je steeds weer tegen je eigen handelen aan loopt? Zou je graag jezelf willen ontmoeten,  in plaats van steeds weer tegen jezelf aan lopen?

Door mijn holistische werkwijze en manier van vragen stellen hoor ik van mijn cliënten vaak terug dat de sessies op een hele andere wijze gaan dan wat ze verwacht hadden of gewend zijn.

Voor de onderstaande issues ben je bij mij op de juiste plek

 

  Burn-out klachten/ over je grenzen gaan
  Moeite met je leven oppakken na scheiding
  Herstellen van narcistisch misbruik
  Sociale angst
  Energieloos of juist altijd aan staan en slecht ontspannen

  Emotioneel vastlopen
  Familie en of relatieproblemen
  Herbeleven traumatische ervaringen
  Innerlijke onrust/ gejaagdheid/ conflict/zelfsabotage
  Negatief denken of piekeren

Pauwerfull

Even voorstellen

Ik ben Anita Elsing. Geboren en getogen Amsterdamse. Al meer dan 20 jaar wonende op de Veluwe met haar mooie natuur.

Als therapeut werk ik  aan vraagstukken waar mijn cliënten tegen aan lopen in hun leven. Door mijn brede (holistische) opleiding heb ik een mooie toolbox om in te kunnen zetten. Denk hierbij aan regressie technieken, innerlijk kind werk, communicatie modellen zoals NLP en TA (transactionele analyse), ontwikkelingspsychologie en dit alles gecombineerd met de kracht van hypnose.

Mijn expertise ligt vooral in het helder krijgen van onderliggende patronen, zodat we gericht met de wortel van het probleem kunnen werken. Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik de verbinding die je maakt in de sessie. Mijn cliënt moet zich veilig voelen, gezien voelen en is zelf de expert van zijn of haar leven. Ik mag mee kijken en als een navigator samen op zoek naar de beste manier om het anders te kunnen doen voor mijn cliënt. Bewustwording en van daaruit andere keuzes laten maken. Keuzes die passen bij jou als cliënt.

“De mooiste uitdaging in het leven is uitzoeken wie je bent. De uitdaging die daarna komt is dan blij te kunnen zijn met wat je hebt gevonden”.

Wat zeggen mijn klanten?

Pauwerfull
Midden engweg 27
3882TS Putten

E:
info@pauwerfull.nl
T:
06 – 23 15 40 89

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Dit formulier vraagt jou om je e-mailadres en naam zodat ik met je kan communiceren.