Hypnotherapie Nijkerk

Psychosociale - hypnotherapie

    Beter de eigen grenzen aanvoelen

    Meer innerlijke rust

    Naar je eigen behoeften luisteren

    Meer kracht en meer energie

Waarom kiezen voor hypnotherapie?

Ben jij op zoek naar hypnotherapie in Nijkerk of in de omgeving? Bij Pauwerfull kun je terecht voor al jouw problemen, van een langdurige burn-out tot innerlijke onrust. Maar hoe werkt hypnotherapie precies? Onder hypnose ben je aandacht bewust van wat er om je heen gebeurt. Je kan alles horen, je weet steeds waar je bent en wat er gebeurt. Ik neem je mee op een ontspannen reis en jij neemt me mee in wat je ziet, hoort, voelt of ervaart. Jouw beleving kun je gewoon met mij communiceren. Je gaat in een diepe relaxte toestand en je onderbewustzijn is beter in staat om creatief te reageren op suggesties en beelden. Deze meditatieve staat maakt dat je kritische geest verstilt. Hierdoor ga je uit je hoofd en leer je te communiceren met je onderbewuste. Dit doe je met gevoelens, emoties en beelden.

Een cliënt omschreef dit zo mooi in haar eigen woorden:

“Wat ik ergens al wist en zo mooi was te ervaren: Doordat je met het onderbewuste bezig bent en even uit het rationele bent (anders blijft je hoofd aan staan, blijf je redeneren, commentaar leveren), kun je door middel van hypnose dingen voor je zien en doorvoelen. Op een hele andere manier dan ik gewend was. Ik kon daardoor zo goed bij mijn gevoel. Ook kon ik daardoor los laten wat mij niet meer diende en voel ik me nu zoveel vrijer in mezelf. Dat gun ik iedereen!”. 

Je kent vast wel het dagdromen. Of als je in de auto rijdt en je ineens al bij de plek van bestemming bent en denkt huh? Ben ik hier al? Ook dat is een vorm van hypnose. Hypnose is een natuurlijke toestand van diepe trance. Tijdens een trance is het heel eenvoudig voor je geest om zich uitsluitend te focussen op je innerlijke gedachten en emoties. Jouw onderbewustzijn staat op dat moment open voor nieuwe suggesties en ideeën. Op deze manier kunnen we heel makkelijk therapie-technieken inzetten die dan heel goed werken. In ons onderbewuste zitten al onze ervaringen opgeslagen, zoals diepgewortelde patronen en gewoonten. Deze bepalen voor 90% je gedrag, je diepere overtuigingen en je handelingen. De oorzaak van vele patronen, verslavingen, angsten, depressies enz. is daarom te vinden in het onderbewustzijn. Door middel van hypnotherapie vinden we relatief snel de kern van het probleem.

Spreekt dit jou aan? En was je druk op zoek naar hypnotherapie in de buurt van Nijkerk? Neem direct contact en laten we samen de mogelijkheden bespreken. Mijn moderne praktijk is gelegen in Putten, slechts 15 minuten rijden vanaf Nijkerk.

Hypnotherapie in de buurt van Nijkerk

De sessies zijn bedoeld voor mensen die met een gezonde motivatie komen om aan zichzelf te werken. Er is al veel zelfkennis en toch blijven er onbewust dingen aan ze knagen of voelen ze zich nog niet zoals ze zich graag zouden willen voelen. Wil je korte metten maken met je onbewuste patronen? En zou je graag jezelf willen ontmoeten, in plaats van steeds weer tegen jezelf aan te lopen? Hypnosetherapie is een langdurig traject waar je veel profijt van hebt. De therapie starten we met 3 sessies. Dit is een investering in jezelf, waardoor je jouw leven gaat optimaliseren. Ik bied alleen een combinatie van 3 hypnose sessies aan. Dit is het meest effectief en ik wil nou eenmaal graag kwaliteit leveren. Daarmee komen mijn behandelingen het beste tot hun recht.

Het eerste gesprek is een intakegesprek van minimaal 2 uur. Daarin maak je kennis met hypnose, zodat je de volgende keer nog makkelijker in de overgave gaat. Na ongeveer twee weken is de vervolgafspraak. Daarin komen we terug op het intakegesprek en halen we nog extra informatie, die we vervolgens mee nemen op jouw grotere hypnosereis. Wees gewaarschuwd, het is echt bijzonder wat je kunt ervaren. Hypnotherapie is helemaal erkend als evidence based therapie en wordt ook door de reguliere zorg steeds meer omarmd en ingezet (zorgwijzer.nl). Het is een korte vorm van therapie. Snel, effectief en geen lange wachtlijsten.

Voor de onderstaande issues ben je bij mij op de juiste plek

  Burn-out klachten/ over je grenzen gaan
  Moeite met je leven oppakken na scheiding
  Herstellen van narcistisch misbruik
  Sociale angst
  Energieloos of juist altijd aan staan en slecht ontspannen

  Emotioneel vastlopen
  Familie en of relatieproblemen
  Herbeleven traumatische ervaringen
  Innerlijke onrust/ gejaagdheid/ conflict/zelfsabotage
  Negatief denken of piekeren

Even voorstellen

Ik ben Anita Elsing. Geboren en getogen Amsterdamse. Al meer dan 20 jaar wonende op de Veluwe met haar mooie natuur.

Als therapeut werk ik  aan vraagstukken waar mijn cliënten tegen aan lopen in hun leven. Door mijn brede (holistische) opleiding heb ik een mooie toolbox om in te kunnen zetten. Denk hierbij aan regressie technieken, (familie) systemisch werk, innerlijk kind werk, communicatie modellen zoals NLP en TA (transactionele analyse), ontwikkelingspsychologie en dit alles gecombineerd met de kracht van hypnose.

Mijn expertise ligt vooral in het helder krijgen van onderliggende patronen, zodat we gericht met de wortel van het probleem kunnen werken. Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik de verbinding die je maakt in de sessie. Mijn cliënt moet zich veilig voelen, gezien voelen en is zelf de expert van zijn of haar leven. Ik mag mee kijken en als een navigator samen op zoek naar de beste manier om het anders te kunnen doen voor mijn cliënt. Bewustwording en van daaruit andere keuzes laten maken. Keuzes die passen bij jou als cliënt.

Wat zeggen mijn klanten?

Pauwerfull
Midden engweg 27
3882TS Putten

E:
info@pauwerfull.nl
T:
06 – 23 15 40 89

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!

Dit formulier vraagt jou om je e-mailadres en naam zodat ik met je kan communiceren.