Algemene informatie

De praktijk, parkeren, klachten & meer

Praktijk ruimte
In de sfeervolle praktijkruimte is jouw privacy gewaarborgd. De praktijk ligt op de eerste verdieping. Bij aankomst ga je de trap op en neemt in de centrale ruimte plaats aan de tafel waar ik je ophaal.  Er is een lift aanwezig.

Beroepsgeheim
Alles wat je met mij bespreekt is vertrouwelijk en wordt als strikt persoonlijk behandeld. Informatie wordt alleen met jouw toestemming aan bijvoorbeeld (huis)arts en of specialist verstrekt. Mochten de consulten via een therapietraject vergoed worden door b.v. je werkgever, dan zal geen informatie uit de gesprekken verstrekt worden aan derden. Alleen met jouw toestemming.

Behandelingsovereenkomst
Bij de eerste sessie vullen we samen een behandeling overeenkomst in. Het doel hiervan is helderheid en duidelijkheid te geven over de positie van cliënt en therapeut. Ook bespreek ik met jou intakeformulier en een behandelplan. In het intakeformulier worden  praktische zaken zoals jouw gegevens, medicijngebruik en ziektes opgenomen. Ook wat je met de therapie wilt bereiken beschrijf ik in het behandelplan

Parkeren
Bij de praktijk is aan de weg aan de voorzijde van het gebouw gelegenheid om (gratis) te parkeren

Vergoedingen
Ik ben een erkend psychosociaal therapeut en hypnotherapeut. Dat betekend dat mijn behandelingen (deels) vergoed kunnen worden door de zorgverzekering wanneer je een aanvullende verzekering hebt.  Voor informatie over mogelijke vergoedingen door jouw zorgverzekeraar: zie CAT vergoedbaar en informeer bij je zorgverzekeraar. Je bent hier zelf verantwoordelijk voor.

Werkgevers zijn soms bereid om een bijdrage te leveren. Zie de tarieven pagina op deze website.

Privacy Beleid
Op 25 mei 2018 zal Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de EU van toepassing worden en zal onder andere bepaalde aanpassingen vereisen in de manier waarop organisaties persoonsgegevens van personen binnen de EU verwerken.

Klik hier voor Bekijk Privacy Beleid

Heb je een klacht?
Ondanks mijn zorgvuldigheid zou het natuurlijk kunnen gebeuren dat je een klacht hebt over mij of mijn praktijk. Als dit zo is kun je dit altijd met mij bespreken. Samen kunnen we zoeken naar een manier om de situatie te veranderen en te verbeteren.

Mocht je hierna toch niet tevreden zijn, dan kun je altijd terecht bij de GAT. De geschillen commissie voor alternatieve therapeuten en hun cliënten waarbij ik aangesloten ben. https://www.gatgeschillen.nl/