Energetische maagband

Doormiddel van hypnose

    Meer dan alleen kilo’s verliezen

   Trouw aan jezelf

    Word de beste versie van jezelf

    Verhoog jouw levensgeluk

Herken je dit?

Je wilt al een poosje gewicht kwijt. Je broek moet regelmatig op de (vr)eetstand en daar baal je van!
Waar je ook zo van baalt is iedere keer als je toch de motivatie voelt er wat aan te doen je al snel denkt aan het falen van voorgaande keren en weer denkt… nou laat maar…

En het gevoel wat dat je geeft hoeven we het niet over te hebben.

Falen, balen, mokken, ontevreden, met beetje pech heeft jouw omgeving daar last van… je bent niet de gezelligste en dat weet je ook maar al te goed.
Maar als je chagrijnig op je man, kids of vriendinnen wordt…doet dat je pijn. Je wilt niet dat anderen onder jouw humeur moeten lijden dus dat stel je heel snel weer bij.

Lief zijn voor elkaar, toch? 

Maar hoe lief ben jij voor jezelf mooi mens?

Wanneer je weer in je bovenstaande riedeltje vervalt en de saboteur in jou niet echt fijn gedrag vertoond om het over die kak gevoelens maar helemaal niet te hebben… hoe lief ben jij dan eigenlijk echt voor jezelf?

Je weet best dat dat anders zou mogen.

  Jij bent het waard om in een lijf te wonen waar je je goed in voelt.
  Jij bent het waard en mag het jezelf gunnen om happy te zijn ipv ontevreden.
  Jij bent het waard om je krachtig te voelen, je interne processen niet alleen te observeren maar er ook werkelijk wat mee kunnen gaan doen.

En dan nu voor een hele lange termijn!

Denk je hoe dan?
Nou…. Door middel van het energetische maagband traject ga jij dit patroon aanpakken en doorbreken. Door een vijftal sessies gaan we de diepte in… we zoomen in op je patronen. We lossen op in de hypnoses. Jouw eet gedrag. Jouw saboteur. En nog meer…

We halen energetische ballast weg die vaak uit verrassende hoek komt… kun je met je bewuste brein vaak echt niet bij. Jouw onderbewuste is super blij wanneer jij in hypnose gaat zodat die jou de weg kan wijzen waar nu werkelijk de verandering ingezet mag worden.
En alle inzichten die jij tijdens dit traject krijgt maken dat je op zowel fysiek maar ook op emotioneel, mentaal, energetisch en onbewust niveau gaat los laten. Niet alleen kilo’s verliezen dus maar veel meer dan dat……

En dat mooi mens gaat jou zo een ongelofelijk fijn gevoel geven!
En dat is je geboorte recht. Steeds meer trouw aan je zelf zijn. Stel je voor hoe dat zal voelen.

Wil jij dat ook? Er zijn je al heel wat mensen voor gegaan. En in mijn praktijk al een aantal toppers die een JA voelden bij het lezen of horen van deze mogelijkheid.

Denk jij nu dit is wat voor mij? Neem contact op. Vooraf vindt een (gratis)telefonische intake plaats.

Ik stel je vragen en kijk of jij de motivatie en eigen verantwoording hebt om dit traject in te kunnen zetten. Want het vraagt wel wat van jou!

Het is geen heilige graal. Geen tovermiddel. Maar door de leefregels te volgen die erbij horen plus een super sterke motivatie helpt dit traject jou naar een hele nieuwe leefstijl waarbij jij heerlijk in je vel komt te zitten met daarbij een gewicht die helemaal goed voelt voor jou.

Wil jij veranderen?

Na dit traject weet jij hoe je jouw mind weer op een ander spoor kan zetten. Dat je zelf de regie hebt over jouw eetpatroon. Over jouw leven. Je leert je patronen kennen en tackelen. Een van de dames die je voor zijn gegaan heeft toestemming gegeven om haar reacties die zij tijdens het traject met mij deelde te mogen delen met anderen die graag willen afvallen dmv hypnose. Je leest ze hier

Wil jij geen slachtoffer meer zijn van jouw belemmerende eet patroon? Jij wil dit veranderen maar weet hoe lastig het is om dit in je eentje te doen. Ik help je graag bij het optimaliseren van jouw levensgeluk. Dat verdien je!

Deze investering in jezelf kost € 799.-
Als je bedenkt dat dit een begeleiding is naar een hele andere leefstijl… Vier maanden lang en met de sessies word jij meer en meer jezelf en ga je zo lekker in je vel zitten! Je hebt meer energie, voelt je fitter, krachtiger en blijer.

Je geeft sowieso minder geld uit aan bestel maaltijden, ongezonde tussendoortjes, uit eten, want dat vind je gewoon zonde, je eet namelijk niet zoveel meer als voorheen! Dan valt die investering best mee toch?
Voel jij een dikke Ja aarzel niet en plan een telefonische intake met me in. 06-23154089

Wat houdt het traject precies in?

• In een vijftal sessies (en een online huiswerk sessie) begeleid ik jou vier maanden lang als een navigator en als cheerleader sta ik naast jou tijdens deze reis.
• Op momenten dat je het even lastig zou kunnen hebben kun je mij bereiken en kijk ik met je mee wat jouw behoefte is op dat moment. Ik luister, boost en geef je weer vertrouwen.
• Je krijgt verschillende meditaties die je iedere dag moet luisteren. Deze zorgen ervoor dat jouw brein steeds weer anders geprogrammeerd wordt en jij als vanzelf en met gemak je nieuwe leefregels kan uitvoeren.

Even voorstellen

Ik ben Anita Elsing. Geboren en getogen Amsterdamse. Al meer dan 20 jaar wonende op de Veluwe met haar mooie natuur.

Als therapeut werk ik  aan vraagstukken waar mijn cliënten tegen aan lopen in hun leven. Door mijn brede (holistische) opleiding heb ik een mooie toolbox om in te kunnen zetten. Denk hierbij aan regressie technieken, innerlijk kind werk, communicatie modellen zoals NLP en TA (transactionele analyse), ontwikkelingspsychologie en dit alles gecombineerd met de kracht van hypnose.

Mijn expertise ligt vooral in het helder krijgen van onderliggende patronen, zodat we gericht met de wortel van het probleem kunnen werken. Het allerbelangrijkste in mijn werk vind ik de verbinding die je maakt in de sessie. Mijn cliënt moet zich veilig voelen, gezien voelen en is zelf de expert van zijn of haar leven. Ik mag mee kijken en als een navigator samen op zoek naar de beste manier om het anders te kunnen doen voor mijn cliënt. Bewustwording en van daaruit andere keuzes laten maken. Keuzes die passen bij jou als cliënt.

“De mooiste uitdaging in het leven is uitzoeken wie je bent. De uitdaging die daarna komt is dan blij te kunnen zijn met wat je hebt gevonden”.

Wat zeggen mijn klanten?

Mark Ringnalda
Mark Ringnalda 2017
Read More
En dan lig je zelf op de bank en ga je onder hypnose. Ik geniet hier altijd enorm van. Omdat je hier altijd prachtige inzichten krijgt. De emoties kunnen alle kanten opgaan en word je bewust van de wijze hoe je in het leven staat. Afgelopen retraite weekend van mijn opleiding energetische hypnose mocht ik dit weer eens ervaren. Een prachtig script en een liefdevolle therapeute die met veel zorg mij hier doorheen loodste. Van een lichte hypnose met de juiste verdiepers naar een diepe hypnose waar ik ook nu weer een inzicht kreeg hoe ik nog beter met mijn eigen energie kan omgaan tijdens huisreinigingen. Dank je Anita Elsing voor de mooie sessie! Mark Ringnalda
Anoniem
Anoniem2019
Read More
Vooraf aan de hypnose zat ik vast in denkprocessen. Doe ik het wel goed? Doe ik het wel goed voor anderen? Altijd maar denken wat denken wat vinden anderen van mij? Ik kon dat maar niet loslaten was me wel duidelijk, maar na de sessie kon ik dat wel. Omdat ik 1 x zo diep in mezelf gekeken heb en mijn eigen behoeften toen helder had ben ik mezelf meer waard gaan vinden. Tijdens de hypnose heb ik mijn blijkbaar overtuiging “ik ben het niet waard” omgebogen. Die hypnose was zo iets speciaals ik ben dankbaar dat ik dit ervaren heb en daardoor gedrag van mij echt heb kunnen veranderen. Nu voel ik dat ik het waard ben iets voor mezelf te doen. Ik zorg zoveel beter voor mezelf omdat het inmiddels zo goed voelt. De paniekmomenten van het niet meer weten zijn verdwenen. Wat nog het aller bijzonderste was: mijn angst die ik had bij het dagelijks autorijden was weg. Na de sessie moest ik een eind rijden en ik voelde geen angst of enige vorm van onrust. En dat is weg gebleven! Ik ervaar zoveel meer vreugde. Ik weet weer wie ik ben, ik voel zoveel meer balans. Wanneer er onrust opkomt heb ik nu heel snel weer grip op mezelf. Mijn oude gevoelens en overtuigingen gaan al snel op de achtergrond. Ik heb daardoor weer grip op mijn leven en op die negatieve gedachten. Zelfs mijn relatie is verbeterd omdat ik meer durf uit te spreken en niet meer bang ben voor afwijzing.
Anoniem
Anoniem2019
Read More
Lieve Anita, Wat heb ik veel mogen loslaten! Ik voel me zo veilig en vertrouwd bij jou! Jij kunt zo goed luisteren en de dingen eruit halen wat geheeld mag worden. Ik kon mijn vrouwelijkheid niet omarmen, het gevoel vast te zitten en ik had vaak pijn/ kramp in mijn buik. Tijdens de sessie heb ik echt heel veel oude bagger los mogen laten. Dit is gelukt doordat jij aanvoelt waar het zit en daarin super fijn kunt begeleiden en ondersteunen en dat te doen wat nodig is. Je bent zo liefdevol met volle aandacht en serieus tijdens de sessie terwijl ik je daarbuiten ook ken als die vrouw met zoveel humor, een superfijne combi. Ik ben je zo dankbaar mooi mens. Het is zo bijzonder om helder te krijgen wat de oorzaak was en het los te mogen en kunnen laten, zodat ik weer verder kan. Ik voel veel meer rust en ruimte in mijn baarmoeder en in mijn “zijn”. Jij weet waarom! De bewijsdrang is verdwenen, ik voel me zen!
Anoniem
Anoniem2019
Read More
Lieve Anita, Je schept rust en vertrouwen en dat gaf mij een veilig gevoel. Ik kon me daardoor overgeven aan de hypnose. Jij straalt zoveel vertrouwen uit. Dank je wel voor het diep ziel duiken wat ik samen met jou mocht doen. Ik voel me zoveel completer nu.
Anoniem
Anoniem2019
Read More
Nog nooit had ik een hypnose ervaren. Ik ben blij dat ik het toch gedaan heb. Vooraf had ik weinig verwachting ik ging er vrij blanco in. De issues die ik had werden benoemd. Met een bepaalde intentie stapte ik de hypnose in. Wat heb ik daar mooie dingen gezien en inzichten gekregen! De rugzak die je als mens in je leven opbouwt komt daar aan het licht. Je put uit beelden en gedachten die je opgebouwd hebt en van waaruit je zelf refereert als je communiceert. En die beelden en gedachten bieden je inzichten. Geen oplossing maar ze bieden ruimte voor genezen en opruiming. Normaal gesproken parkeer je je issues in je rugzak. De nawerking van de hypnose is voor mij het opruimen van mijn rugzak. Juist door alle inzichten is er geen ruimte meer om die dingen te bewaren anders blijf ik ertegen aan lopen. Ik handel nu veel meer vanuit het nu. Ik heb issues los moeten laten met b.v. mijn vader. Ik kreeg zo helder dat je de verantwoording die je voelt voor anderen niet op je kan nemen. Dat is van hen. Ik ben minder gaan dragen voor anderen. Ik hoef niet meer zo in de oplosstand, ik heb veel meer acceptatie op de situatie. Dit alles geef mij zoveel meer ruimte en levensvreugde ik kan veel beter genieten. Ik sta meer in het heden en niet meer met 1 voet in het verleden. Ik geniet door de ruimte die ik nu voor mezelf creëer ipv voor anderen veel meer van de kleine dingen. Waar ik echt heel dankbaar voor ben is dat mijn korte lontje veel rustiger is geworden. De frustratie die ik ergens altijd had heb ik zoveel beter in de hand. Ik laat de situatie niet meer mijn emoties bepalen. Daar heb ik nu beter grip op.

Pauwerfull
Midden engweg 27
3882TS Putten

E:
info@pauwerfull.nl
T:
06 – 23 15 40 89

Vragen?

Ik kijk ernaar uit om met je in contact te komen. Vul het onderstaande formulier in en ik neem binnen 1 werkdag contact met je op!