Onrust? Doe er wat aan!

Gisteren liep ik in het zonnetje met de hond en tijdens mijn ochtend ritueel bedenk ik drie situaties waar ik dankbaar voor ben. Vanuit de NLP heb ik geleerd om dan in dat gevoel van dankbaarheid te stappen. Het gevoel te vergroten die bij die dankbaarheid voelt. Een heerlijke start van de dag kan ik je zeggen. Het voelt heerlijk positief en je legt vooral de focus op de dingen die goed gaan.

Zo ook gisteren. Ik besefte me hoe ik jaren lang (en dan bedoel ik wel 20 jaar) belemmert werd door een innerlijk onrust. Innerlijke onvrede. En hoe anders dat nu is. Uiteraard kan ik mij best op momenten gespannen of gestresst voelen. Maar die innerlijke onrust waarbij je op de een of andere manier nooit bij lijkt te kunnen ontspannen is van heel andere omvang.

Inmiddels weet ik hoeveel mensen met deze innerlijke onrust rond lopen. Misschien heb jij dat ook wel. Je bent best positief ingesteld, wil er wat van maken in het leven. Heeft het best voor elkaar. Je kan ook echt wel genieten van dingen. Je kan op zich prima functioneren en het lijkt ook allemaal wel mee te vallen met de dingen waar je niet heel blij mee bent. Dat kun je in je hoofd prima beredeneren.

Toch voel je een nare onrust. Die er eigenlijk te vaak is naar je zin. Als je op de bank gaat zitten en gewoon even in alle rust wil zitten, dan voel je het. Je kan er vaak wel maar steeds vaker niet omheen….. het is alsof er een zeurende alarmbel sluimert op de achtergrond.

Wij vrouwen zijn natuurlijk super goed in onze aandacht verdelen. En als je je aanpas patroon daar nog boven op gooit is het helemaal feest! Dan richt je je aandacht vooral naar buiten. De anderen om je heen zijn eerst aan de beurt. Je kinderen, partner, ouders, werk enz.

Door zo lekker daarmee bezig te zijn voel je je onrust niet zo erg, die voelt dan minder aanwezig. Dan kun je prima functioneren. Maar op de momenten dat je alleen bent. Op de momenten dat je teveel aan anderen hebt gegeven en je zelf dood moe bent. Op momenten dat iets jou raakt. Op die momenten dat je even op jezelf bent aangewezen, dan merk je vaak pas hoe onrustig het bij jou intern voelt. En vaak stappen we dan in een cirkel van: veel richten op anderen, veel gaan doen. Alles om weg te gaan bij dat ruk gevoel! Logisch we willen ons vooral prettig voelen. Om vervolgens weer een keer op die bank te belanden en je weer geconfronteerd wordt met die onrust in jezelf. En die vicieuze cirkel gaat volledig onbewust.

Je snapt ook hoe langer je hiermee door gaat hoe meer dat wegduwen van je onrust je in de weg gaat staan. Beter is het om eens te onderzoeken waarom je onrustig voelt.

Daar zijn hele praktische oefeningen voor. Maar ook mooie technieken om je gedrags patronen,  of je vermijd patronen, of welke patronen dan ook helder te krijgen.

Ik kan je daarbij helpen.

Voor iedereen die nog niet bij mij in de praktijk geweest is en van die innerlijke onrust af wil heb ik iets gaafs bedacht!

Normaal gesproken werk ik niet met losse coach sessies. Ik wil dat mensen echt resultaat behalen. Dat kan simpel weg niet in 1 sessie. Maar wat wel kan is je laten kennis maken met mijn manier van werken. In een visualisatie (we gaan jouw persoonlijk huis verkennen) maak je kennis met jouw onbewuste. Je krijgt tijdens deze visualisatie daar mooie boodschappen vanuit je onbewuste. We praten daarop door en jij kan voor jezelf beslissen of je samen met mij verder wil werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Voor al mijn nieuwe klanten kost deze sessie jou nu € 60,- (prijs geldt tot 1 mei 2018).

We gaan eerst in gesprek wat jou op dit moment belemmert. Dan duiken we via de visualisatie je onbewuste in. Daarna praten we na.

Mocht je nog twijfelen? Mail me dan op info@pauwerfull.nl voor een gratis inzichtsessie via skype (of telefoon). klik hier https://pauwerfull.nl/gratis-inzichtsessie/ voor meer informatie.