Laatste update: 17-05-2018

Ik, Anita Elsing eigenaresse van Pauwerfull coaching en ondersteuning vind jouw privacy net zo belangrijk als jij. Daarom doe ik er alles aan om jouw persoonlijke informatie die je aan mij verstrekt, vertrouwelijk en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming te behandelen.

Om je aan te melden voor mijn inspiratie mail, het opvragen van een E-book, het aan vragen van een gratis inzichtsessie of het verzoek om contact met jou op te nemen op mijn website (www.pauwerfull.nl)  heb ik gegevens van je nodig. Ook wanneer je bij mij een dienst afneemt heb ik gegevens van je  nodig om jou een factuur te kunnen versturen.

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan die worden beschreven in deze Privacy Verklaring tenzij ik wanneer dat nodig is van tevoren jouw uitdrukkelijke toestemming hiervoor heb gekregen. Die toestemming kan bv blijken uit het feit dat je per e-mail of anderszins een vraag aan mij stelt om bijvoorbeeld gegevens ergens naar toe te sturen. Dit gaat altijd in overleg met jou.

Wanneer jij uitdrukkelijk toestemming hebt gegeven gebruik ik je email adres en naam om mijn inspiratie mail naar je te sturen.

In deze Privacy Verklaring deel ik hoe ik die gegevens en informatie die je met mij deelt gebruik en verwerk.

Deze Privacy Verklaring is van toepassing op het gebruik van de informatie die je met mij deelt:

  • Online als je mijn website bezoekt en in de toekomst mijn online leeromgeving, wanneer je je inschrijft op mijn inspiratie mail lijst
  • Offline als je informatie met mij deelt, bijvoorbeeld als je jouw mail adres aan mij geeft wanneer je een dienst van mij af wilt nemen
  • Mijn klanten die diensten af hebben genomen worden automatisch opgenomen op mijn inspiratie mail lijst
  • Door gebruik te maken van mijn website ga je akkoord met deze Privacy Verklaring
  • Ik sla al jou persoonlijke gegevens beveiligd op op mijn laptop(met wachtwoord en beveiligde internet verbinding) en mijn website is beveiligd met een beveiligde verbinding (SSL) waarmee de gegevens naar mij gestuurd worden
  • Ik geef jouw informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden en die op geen enkele wijze jouw informatie met derden buiten de partijen die in deze Privacy Verklaring worden beschreven

 

De informatie die ik verzamel:

Op mijn website verzamel of ontvang ik twee soorten informatie:

  1. Persoonsgegevens die je actief aan mij verstrekt

Als je je aanmeldt om mijn inspiratie mail, video’s via mijn nieuwsbrief of andere informatie wilt ontvangen, je deelneemt aan een Webinar of andere vorm van gratis inspiratie dan vraag ik je om gegevens met mij te delen zoals je voornaam, achternaam en e-mail adres.

Ik verzamel geen persoonlijke informatie als je de website bezoekt, tenzij je deze vrijwillig met mij deelt door bijvoorbeeld het invullen van een formulier voor de inspiratie mail of een aanvraag via een van de contact formulieren.

Wanneer je een dienst van mij af wilt nemen, vraag ik je naast je voornaam, achternaam en mailadres ook om je straatadres en telefoon nummer. Deze gegevens heb ik nodig om je factuur netjes op te kunnen maken. Je telefoonnummer vraag ik om je persoonlijk te woord te kunnen staan/ te kunnen contacteren wanneer dit nodig is (denk aan het verzetten van een afspraak, of andere acute dingen om je snel te kunnen bereiken).

  1. Persoonsgegevens die om technische redenen automatisch aan mij worden doorgegeven

Daarnaast geldt dat bij het bezoeken van onze websites automatisch enkele technische gegevens door je computer en apparatuur aan mijn computer wordt verstrekt, zoals het door jou gebruikte IP-adres, het besturingssysteem en de gebruikte internet browser.

Dit zijn cookies waarvoor je ook de cookiemelding hebt kunnen zien toen je mijn website bezocht.

Hoe ik je gegevens gebruik:

Ik mail je om de diensten of producten die je hebt gekocht te leveren, zoals bv een registratielink voor mijn online leeromgeving en de factuur. Ik stuur je als je een product of dienst bij mij hebt gekocht daarna mijn inspiratie mail.

Ook zullen offertes en contracten kunnen worden toegestuurd via de mail indien dit van toepassing is. Bij sommige trajecten is er een mogelijkheid om via mail contact met mij te leggen. Door deze verklaring te lezen (en wanneer dit op jou van toepassing is) geef je hiervoor toestemming.

Ik mail je (als je geen product of diens hebt gekocht) uitsluitend als je hiervoor expliciet toestemming hebt gegeven mijn nieuwsbrief en inspiratiemail.

Ik mail je als je dit expliciet hebt aangevraagd je gratis een E-book of andere waardevolle informatie. Hierna zal je niet automatisch op mijn maillijst komen maar alleen als je daar expliciet toestemming voor hebt gegeven.

Ik gebruik je gegevens om je support en informatie te geven bij mijn diensten en producten uit de online leeromgeving die je hebt gekocht.

Ik mail je mogelijk ook om je feedback te vragen over een product of dienst die je hebt afgenomen bij mij.

Ik mail je je te informeren over mijn diensten en producten wanneer ik denk dat dat interessant voor je kan zijn. Ik zal je niet onnodig lastig vallen en je kan je ten alle tijden uitschrijven van mijn mail lijst.

 

De informatie die je gedeeld hebt aanpassen
Als je je hebt aangemeld op mijn website voor de nieuwsbrief of voor een Webinar of andere gratis dingen zoals een E-book, mail ik je om ervoor te zorgen dat je kunt ontvangen wat ik je beloofd heb. Ik gebruik hiervoor het programma Active Campagne. Dat betekent dat Active Campagne jouw gegevens ook ontvangt. Ik verwerk deze gegevens zolang als je op mijn maillijst staat en je hiervoor niet hebt afgemeld of uiterlijk 12 maanden nadat je de laatste mail hebt ontvangen voor een gratis training of mails als je daarna niet hebt aangegeven ook mijn inspiratiemails te willen ontvangen. De gegevens die je aan mij hebt doorgegeven kun je te alle tijden laten aanpassen door een mail te sturen naar info@pauwerfull.nl . Je kunt jezelf eenvoudig afmelden voor alle of een deel van de communicatie via de links onderaan elke e-mail die je van mij ontvangt. Zodra je je hebt afgemeld voor mijn nieuwsbrief zal ik je gegevens binnen 6 maanden volledig verwijderen. Je kunt je niet afmelden voor communicatie en e-mails die nodig zijn om je aankoop proces te voltooien, anders kan ik (een deel van) de diensten en producten niet aan je leveren en ik kom graag na wat ik beloof.

Je hebt het recht om bezwaar te maken tegen het verwerken van je persoonsgegevens. Ook heb je het recht de toestemming voor  het verwerken van je gegevens die je met mijn hebt gedeeld weer in te trekken. Stuur wanneer je dat wilt een mail naar: info@pauwerfull.nl .

Ook wijs ik je erop dat je het recht hebt een klacht in te dienen over de verwerking bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Graag ga ik eerst met je in gesprek om te kijken hoe ik je onvrede of ongenoegen kan oplossen of wegnemen.

Let op met informatie die je openlijk deelt onder meer op mijn website of social media
Ik vind jouw privacy belangrijk. Er zijn plekken waar ik op geen enkel wijze invloed kan hebben op het beschermen van jouw privacy en wijs je er daarom graag op om je hiervan bewust te maken! Wees je er bewust van dat alle informatie die je vrijwillig en zelf openlijk beschikbaar stelt aan derden, zoals reacties op blogs, op facebook, tijdens een webinar in de chat, deze mogelijk gehoord, gelezen en verzameld worden door anderen buiten mij om. Ik hou mij niet aansprakelijk of verantwoordelijk voor elk oneigenlijk gebruik van deze informatie door derden.

 

Pauwerfull coaching en therapie:
Buiten de online privacy heb ik te maken met offline privacy van mijn klanten.

De aantekeningen die tijdens mijn 1 op 1 sessies gemaakt worden zijn handgeschreven en worden in een afgesloten kast bewaard. Te alle tijden mogen deze ingezien worden door mijn cliënten.

Pauwerfull ondersteuning:
Offline privacy van mijn ondersteuning cliënten:

De aantekeningen in de boekjes van mijn ondersteuning- cliënten zijn allemaal handgeschreven. Dit word bewaard in een afgesloten kast.Deze informatie wordt alleen gedeeld wanneer daarom gevraagd wordt door bv de afdeling WMO, de sociale dienst of de instellingen waar ik mee samen werk. Hiervan breng ik mijn clienten altijd op de hoogte. Wanneer dat nodig is vraag ik mijn cliënten daar schriftelijk toestemming voor.

Samenwerkingsverbanden en verwerkersverklaringen
Ik heb een zogenaamde verwerkingsverklaring met partijen waarbij de gegevens van mijn klanten gebruikt moeten worden. Dat wil zeggen dat er afspraken vastgelegd zijn met partijen waarmee jouw gegevens worden gedeeld. Deze partijen zijn oa: de hosting partij van mijn website, mijn website bouwer, de zorginstellingen waar ik mee samen werk, mijn E-mail marketing programma ‘Active Campagne’.

Beveiligde omgeving
Zowel mijn laptop als mijn mobiele telefoon zijn beveiligd met een toegangscode. Mijn internet verbinding is beveiligd met een wachtwoord. Mijn laptop heeft een goede virusscan.

Mocht er alsnog data gelekt worden dan ben ik verplicht dit binnen 72 uur te melden aan de Autoriteit Persoonsgegevens, wat ik dan ook zal doen.

 

Wijzigingen in deze privacy Verklaring
Eventuele wijzigingen van mijn website, maar ook alle wijzigingen omtrent het verwerken van de privacy gegevens (bv samenwerking met andere partijen in de toekomst), kunnen leiden tot wijzigingen in deze Privacy Verklaring. Ik raad je daarom aan deze Verklaring regelmatig nog eens te lezen. Bovenaan deze verklaring kun je de datum zien van de update.

 

Vragen over deze Privacy Verklaring
Ik houdt deze Privacy Verklaring up-to-date met de ontwikkelingen in de Privacy wetgeving. Heb je vragen? Stuur dan een email naar info@pauwerfull.nl en zet Privacy Verklaring in de onderwerp regel van je email.

 

Anita Elsing
Pauwerfull coaching en ondersteuning
Van Pallandtlaan 1
3853 EN Ermelo